WEB STRANICA JE U IZRADI

Poziv na predavanje i podjelu paketa hrane

Hrvatski Crveni križ Gradsko društvo Crvenog križa Valpovo osiguralo je pakete hrane za najpotrebitije osobe s područja Valpovštine.

Tu mislimo na obitelji čiji je prihod manji od 1.100 kn po članu kućanstva i pojedince, odnosno obitelji koje se nalaze u kriznim situacijama. Podatke smo dobili od nadležnog CZSS Valpovo i Grada Valpova. Podjelu paketa radimo u suradnji s Gradom Valpovom.

Uvodno predavanje prethodit će podjeli paketa. Predavanje i podjela paketa održat će isključivo u srijedu, 19. 12. 2018. u 12 sati u prostoru DOMA KULTURE, na adresi: P. Preradovića 60, Ivanovci.

Pakete hrane dobit ćete sukladno broju članova obitelji. Ponesite zadnje rješenje CZSS i osobnu iskaznicu.

Paketi su vrijednosti 300 kn, a teže 23kg. Molimo Vas da planirate način vožnje paketa (zamolite rodbinu ili susjede za pomoć) ukoliko nemate vlastito vozilo.

Želimo Vama i obiteljima mirne i vesele nadolazeće blagdane te zdravlje i posao u 2019. godini!

Crveni križ Valpovo i Grad Valpovo

Projekt pod nazivom „Pomoć najpotrebitijima na području Valpovštine“ odobren je u okviru poziva „Ublažavanje siromaštva pružanjem pomoći najpotrebitijim osobama podjelom hrane i/ili osnovne materijalne pomoći – faza II“, koji se financira iz Fonda europske pomoći za najpotrebitije 2014. – 2020. (FEAD)

Skip to content