Održane tri akcije dobrovoljnog darivanja krvi

VALPOVO Gradsko društvo Crvenog križa Valpovo u suradnji s Kliničkim zavodom za transfuzijsku medicinu KBC Osijek, organiziralo je u petak 08. prosinca 2017. u Valpovu redovitu akciju dobrovoljnog darivanja krvi.

Akciji je pristupilo 59 darivatelja, od čega je 5 osoba odbijeno nakon liječničkog pregleda, te je ukupno prikupljeno 54 doze, a zabilježena su 3 nova darivatelja.

Istog je dana organizirana redovita akcija dobrovoljnog darivanja krvi u Ladimirevcima. Akciji je pristupilo 27 darivatelja, od čega su 2 osobe odbijene nakon liječničkog pregleda, te je ukupno prikupljena 25 doza, a među njima je bila 1 nova darivateljica.

Istog je dana organizirana redovita akcija dobrovoljnog darivanja krvi u Bizovcu. Akciji je pristupilo 32 darivatelja, od čega je 5 osoba odbijeno nakon liječničkog pregleda, te je ukupno prikupljeno 27 doza, a evidentirana su 4 nova darivatelja.

Zahvaljujemo svim darivateljima na odazivu i darivanoj krvi, a i onima koji su se odazvali ali iz opravdanih razloga nisu mogli dati krv.

Skip to content