Poziv na predavanje i podjelu paketa hrane

Hrvatski Crveni križ Gradsko društvo Crvenog križa Valpovo osiguralo je pakete hrane za najpotrebitije osobe s područja Valpovštine.

Kriteriji za određivanje najpotrebitijih za pomoć u hrani i higijeni definirani su prema sljedećem redoslijedu prvenstva:

  1. Obitelji u riziku od siromaštva čiji je prihod manji od 1.100 kn po članu kućanstva
  2.  Samci i obitelji u kriznim situacijama – koji su zaposleni, a nisu primili plaću ili su se našli u iznenadnim teškim životnim situacijama poput dugova i bolesti

Obitelji i samci koji ostvaruju pravo na pakete utvrđeni su dokumentacijom i podacima iz nadležnog CZSS Valpovo i Grada Valpova koji također sudjeluje u podjeli paketa.

Uvodno predavanje prethodit će podjeli paketa, a održat će se u srijedu, 19. 12. 2018. u 10 sati u prostoru STARE POVRĆARNE, na adresi: Vij. Hrvatske Republike 4, Valpovo.

Paketi hrane dijelit će se sukladno broju članova obitelji i potrebno je ponijeti zadnje rješenje CZSS i osobnu iskaznicu.

Paketi teže 23 kg te je za iste potrebno samostalno organizirati prijevoz.

Želimo Vama i obiteljima mirne i vesele nadolazeće blagdane te zdravlje i posao u 2019. godini!

Crveni križ Valpovo i Grad Valpovo

Projekt pod nazivom „Pomoć najpotrebitijima na području Valpovštine“ odobren je u okviru poziva „Ublažavanje siromaštva pružanjem pomoći najpotrebitijim osobama podjelom hrane i/ili osnovne materijalne pomoći – faza II“, koji se financira iz Fonda europske pomoći za najpotrebitije 2014. – 2020. (FEAD)

Skip to content