OBAVIJEST ZA MEDIJE

Danas je u prostorima Gradskog društva Crvenog križa Valpovo (GDCK Valpovo) održan partnerski sastanak projekta Učim, radim…više vrijedim… Na sastanku su sudjelovale socijalna mentorica Monika Antunović iz CZSS Valpovo i voditeljica projekta Sanela Buljan iz GDCK Valpovo.

Nakon uvida u cjelokupnu bazu podatka, utvrđeno je da trenutno ima 106 zainteresiranih korisnika projekta i to iz raznih mjesta s područja cijele Valpovštine. Od ukupnog broja korisnika nešto je malo više žena (59) u odnosu na muškarce (47). Većim dijelom su to osobe korisnici zajamčene minimalne naknade, pripadnici nacionalne romske manjine te osobe s invaliditetom ili poteškoćama.

Ovim putem molimo sve prijavljene korisnike da idući tjedan donesu svu potrebnu dokumentaciju u koju će ih detaljnije uputiti voditeljica projekta Sanela Buljan. Zainteresirani korisnici dobit će i raspored održavanja radionica socijalnih vještina.

Više o samom projektu možete pročitati na https://crvenikrizvalpovo.hr/ucim-radim-vise-vrijedim/.

Projekt pod nazivom Učim, radim…više vrijedim… odobren je u okviru programa Podrške socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina koji se financira sredstvima Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.

Skip to content