WEB STRANICA JE U IZRADI

U Valpovu održani Dani otvorenih vrata EU projekata

Od 9. do 19. svibnja 2019. godine održani su „Dani otvorenih vrata EU projekata“ u cijeloj Hrvatskoj, pa tako i u Valpovu.

Hrvatski Crveni križ Gradsko društvo Crvenog križa Valpovo tradicionalno je obilježavalo Tjedan Crvenog križa u okviru kojeg je 14. svibnja 2019. otvorio vrata predstavljajući svoja tri EU projekta.

Zaposlenice projekta Pomozi sebi, pomažući drugima – Crveni križ Valpovo ponosno su se izmjenjivale u davanju informacija vezano uz njihovu ulogu na EU projektu ističući oznake vidljivosti koje nose na odjeći svakodnevno. Zadovoljno su isticale kako su projektom dobile mogućnost osposobljavanja u raznim zanimanjima, a dvije od njih osposobljene su i za upravljanje vozilom.

Isti dan održan je i koordinacijski odbor s partnerima na projektu Centrom za socijalnu skrb Valpovo i Udrugom Zvono iz Belišća na kojem su razmijenjena iskustva provedbe EU projekata, ali i zadovoljstvo partnerstvom.

Projekt pod nazivom Pomozi sebi, pomažući drugima – Crveni križ Valpovo, odobren je u okviru programa zapošljavanja žena Zaželi koji se financira u okviru Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali“ 2014.-2020. iz sredstava Europskog socijalnog fonda.

Skip to content