Održan četvrti partnerski sastanak projekta Učim, radim…više vrijedim…

U srijedu, 17. srpnja, u prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Valpovo održan je 4. partnerski sastanak za projekt „Učim, radim…više vrijedim…“ u okviru Programa podrške socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina. Na sastanku su sudjelovale: Ana Brajnović, dogradonačelnica Grada Valpova, Martina Mamić, viša suradnica u Uredu gradonačelnika Grada Valpova, Janja Oklopčić, ravnateljica Centra za socijalnu skrb Valpovo (CZSS Valpovo), Sanja Habuda, ravnateljica GDCK Valpovo, Katica Kranjčec, financijska administratorica i Sanela Buljan, voditeljica navedenog projekta GDCK Valpovo.

 

Voditeljica projekta pojasnila je partnerima kako je postupak javne nabave za programe osposobljavanja nezaposlenih osoba proveden te je u tijeku potpisivanje ugovora sa učilištima koja su odabrana temeljem Odluke o odabiru ekonomski najpovoljnije ponude u postupku javne nabave usluga edukacija.

Također, voditeljica projekta iznijela je trenutan broj uključenih korisnika te najavila kako će svi korisnici na osposobljavanje krenuti već krajem mjeseca srpnja.

 

 

Projekt pod nazivom Učim, radim…više vrijedim… odobren je u okviru programa Podrške socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina koji se financira sredstvima Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.

 

Skip to content