WEB STRANICA JE U IZRADI

ODRŽAN 5. PARTNERSKI SASTANAK PROJEKTA „UČIM, RADIM…VIŠE VRIJEDIM…“

 

U utorak, 19. studenog, u prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Valpovo održan je 5. partnerski sastanak za projekt „Učim, radim…više vrijedim…“ u okviru Programa podrške socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina. Na sastanku su sudjelovale: Ana Brajnović, dogradonačelnica Grada Valpova, Martina Mamić, viša suradnica u Uredu gradonačelnika Grada Valpova, Janja Oklopčić, ravnateljica Centra za socijalnu skrb Valpovo (CZSS Valpovo), Monika Antunović, socijalna radnica u CZSS Valpovo, Sanja Habuda, ravnateljica GDCK Valpovo, Katica Kranjčec, financijska administratorica i Sanela Buljan, voditeljica navedenog projekta GDCK Valpovo.

 

Glavna tema sastanka bio je osvrt na prethodni kvartal te na završetak programa osposobljavanja za kuhare, tesare, bravare, CNC operatere te uzgajivače povrća, voća i cvijeća u plastenicima. Program osposobljavanja za njegovatelje starijih i nemoćnih osoba  još je u tijeku te je voditeljica projekta samo upoznala partnere s činjenicom da i taj program završava u 12. mjesecu.

Također, voditeljica projekta predstavila je partnerima plan za nadolazeći period, tj. stavila naglasak na mjesečno održavanje radionica socijalnih vještina te izrade individualnih planova za sve sudionike projekta.

 

Projekt pod nazivom Učim, radim…više vrijedim… odobren je u okviru programa Podrške socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina koji se financira sredstvima Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.

 

 

Skip to content