Održan 6. koordinacijski sastanak projekta

U utorak, 21. siječnja 2020. godine, u prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Valpovo održan je 6. koordinacijski sastanak za projekt Pomozi sebi pomažući drugima. Na sastanku su sudjelovale: Janja Oklopčić, ravnateljica Centra za socijalnu skrb Valpovo (CZSS Valpovo), Andrea Šebalj, zaposlenica Udruge Zvono u Belišću, Lidija Vidošić, voditeljica ispostave HZZ Valpovo, Sanja Habuda, ravnateljica GDCK Valpovo i voditeljica projekta Pomozi sebi pomažući drugima, Ana Vidošić, financijska menadžerica projekta Pomozi sebi pomažući drugima i Tamara Katalinić, koordinatorica projekta Pomozi sebi pomažući drugima.

Tema sastanka je bila tijek provedbe projekta i događanja od zadnjeg koordinacijskog sastanka održanog u studenom 2019. godine. Također od velike je važnosti bila razmjena iskustava u tijeku provedbe istoimenog projekta u Gradu Valpovu te je najavljena daljnja suradnja nositelja projekta koji je spojio isti cilj, pomoć najpotrebitijima na području Valpovštine.

 

Projekt pod nazivom Pomozi sebi, pomažući drugima – Crveni križ Valpovo, odobren je u okviru programa zapošljavanja žena Zaželi koji se financira u okviru Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali“ 2014.-2020. iz sredstava Europskog socijalnog fonda. Cilj projekta je ublažiti posljedice nezaposlenosti i doprinijeti smanjenju rizika od siromaštva 15 teže zapošljivih žena i žena s nižom razinom obrazovanja te potaknuti socijalnu uključenost i povećati razinu kvalitete života 75 krajnjih korisnika na području Valpovštine. Projekt će se provoditi 30 mjeseci, odnosno do 28. lipnja 2020.

Skip to content