ODRŽAN 6. PARTNERSKI SASTANAK PROJEKTA „UČIM, RADIM…VIŠE VRIJEDIM…“

U utorak, 21. siječnja, u prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Valpovo održan je 6. partnerski sastanak za projekt „Učim, radim…više vrijedim…“ u okviru Programa podrške socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina. Na sastanku su sudjelovale: Ana Brajnović, dogradonačelnica Grada Valpova, Martina Mamić, viša suradnica u Uredu gradonačelnika Grada Valpova, Janja Oklopčić, ravnateljica Centra za socijalnu skrb Valpovo (CZSS Valpovo), Lidija Vidošić, voditeljica ispostave HZZ Valpovo, Sanja Habuda, ravnateljica GDCK Valpovo, Katica Kranjčec, financijska administratorica i Sanela Buljan, voditeljica navedenog projekta GDCK Valpovo.

 

Glavna tema sastanka bio je osvrt na prethodni kvartal te na završetak programa osposobljavanja za njegovatelje starijih i nemoćnih osoba koje je uspješno završilo 11 korisnica zajamčene minimalne naknade s područja Valpovštine.

Također, voditeljica projekta naglasila je kako je u planu da od mjeseca veljače na projektu bude zaposlen radni mentor, zaposlenik Grada Valpova, koji će koordinirati rad  korisnika koji su završili osposobljavanje. Radovima će se poticati praksa uzgoja voća i povrća te obrađivanje zemlje.

 

Projekt pod nazivom Učim, radim…više vrijedim… odobren je u okviru programa Podrške socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina koji se financira sredstvima Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.

 

 

Skip to content