Održana radio emisija

U četvrtak 12.ožujka 2020. godine u prostorijama Hrvatskog radija Valpovštine, održana je sedma po redu radio emisija projekta Zaželi – Pomozi sebi pomažući drugima.

Kao gošće sudjelovale su voditeljica projekta Tamara Katalinić i dvije zaposlenice za pomoć u kući, gđe. Marina Crnoja i Nada Mikulić.

Naglasak emisije bio je na nadolazećem kraju priče koja je svojom humanošću i snagom ujedinila sve ljude kojima je potrebna pomoć i onih koju tu pomoć nesebično pružaju drugima već puna 22 mjeseca.

Žene zaposlene za pomoć u kući svoja su iskustva dijelile sa slušateljima Hrvatskog radija Valpovštine kroz čitavu implementaciju projekta. Također od velike važnosti je da se javnost upozna s uslugom koju pružaju krajnjim korisnicima te da svi koji imaju potrebu za takvom vrstom pomoći osjete da nisu sami.

 

 

Projekt pod nazivom Pomozi sebi, pomažući drugima – Crveni križ Valpovo, odobren je u okviru programa zapošljavanja žena Zaželi koji se financira u okviru Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali“ 2014.-2020. iz sredstava Europskog socijalnog fonda. Cilj projekta je ublažiti posljedice nezaposlenosti i doprinijeti smanjenju rizika od siromaštva 15 teže zapošljivih žena i žena s nižom razinom obrazovanja te potaknuti socijalnu uključenost i povećati razinu kvalitete života 75 krajnjih korisnika na području Valpovštine. Projekt će se provoditi 30 mjeseci, odnosno do 28. lipnja 2020.

Skip to content