WEB STRANICA JE U IZRADI

Ljetni kamp mladih Udruge IKS

Jučer je započeo Ljetni kamp mladih Udruge IKS koji se održava u Centru za edukaciju Gradskog društva Crvenog križa Osijek, u Orahovici. Kamp traje do 8. kolovoza, a na njemu sudjeluju i dvije naše volonterke, Luna i Katarina.

Udruga IKS je udruga za promicanje informatike, kulture i suživota (udruga IKS) u partnerstvu sa švicarskom Pestalozzi zakladom za djecu provodi projekt partnerstva za globalno građanstvo koji financira Ured za udruge Vlade RH iz programa Švicarsko-hrvatske suradnje.

 

Projekt ima za cilj doprinijeti održivom lokalnom razvoju i mirnom suživotu kroz obrazovanje za globalno građanstvo i razvijati suradnju i osnažiti partnerstva hrvatskih i švicarskih organizacija civilnoga društva.

 

U sklopu projekta, djeca, mladi, predstavnici škola i udruga imati će priliku sudjelovati u kreativnim i zabavnim interaktivnim radionicama s djecom iz Hrvatske i drugih zemalja, i brojnim drugim aktivnostima namijenjenim osobnom i socijalnom razvoju kao i povećanju znanja i razvoju novih vještina za život. Jedna od projektnih aktivnosti je Ljetni kamp Hrvatska 2020.

Skip to content