WEB STRANICA JE U IZRADI

Održana uvodna konferencija

Sanja Habuda, ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Valpovo danas je, na uvodnoj konferenciji, uručila ugovore o radu novim zaposlenicama na projektu “Zaželi – DOSTOJANSTVENA – snagom dobra za starije i nemoćne – Crveni križ Valpovo”.

Gradsko društvo Crvenog križa je nositelj projekta, vrijednog 2.785.979,20 kuna, a provodit će se u partnerstvu s Centrom za socijalnu skrb, Hrvatskim zavodom za zapošljavanje te Udrugom Zvono iz Belišća. Svrha Projekta je ublažiti posljedice nezaposlenosti i doprinijeti smanjenju rizika od siromaštva 30 teže zapošljivih žena, te potaknuti socijalnu uključenost i povećati razinu kvalitete života 180 krajnjih korisnika na području Valpovštine.

Današnjoj uvodnoj konferenciji svečanosti uručenja ugovora prisustvovali uvaženi gosti- zamjenica gradonačelnika grada Valpova, Ana Brajnović, ravnateljica Centra za socijalnu skrb Valpovo, Janja Oklopčić, voditeljica ispostave Hrvatskog Zavoda za zapošljavanje Valpovo, Lidija Vidošić, načelnik općine Petrijevci, Ivo Zelić, predstavnica općine Bizovac, Romana Kranjčević, zastupnik Odbora i Skupštine Gradskog društva Crvenog križa Valpovo, Branko Dubrović, 30 zaposlenih žena sa područja gradova Valpova i Belišća te općina Petrijevci i Bizovac, te zaposlenici GDCK Valpovo. Sudionike svečanosti pozdravila je ravnateljica Sanja Habuda, a s osnovnim informacijama o samom projektu goste je upoznala voditeljica projekta, Tamara Katalinić, nakon čega je uslijedilo uručivanje potpisanih Ugovora o radu za zaposlene žene s područja Valpovštine!

Za provedbu ovog projekta vladala je velika zainteresiranost žena, jer je bio više od sto prijava za posao, a pored 180 obuhvaćenih zainteresiranih korisnika-stvorena je lista “čekanja” ukoliko netko od korisnika odustane.

 

 

Skip to content