Još jedna vrijedna pošiljka stigla u Gradsko društvo Crvenog križa

Danas je iz Harlheima, iz pokrajine Bayern, u Njemačkoj, stigla još jedna vrjedna humanitarna pošiljka.

Provjereni prijatelji iz tog njemačkog gradića, koje je okupila ljubav prema oldtimerima, ponovo su, na inicijativu obitelji Kopp, prikupili i poslali Gradskom društvu Crvenog križa Valpovo i Udruzi MI bogatu pošljku humanitarne pomoći.

Električna kolica, tricikl, mješoviti paketi, dječja kolica, kreveti za kućnu njegu bolesnika, invalidska kolica i razna invaldska pomagala, samo su dio dragocjenog tereta, koji je, unatoč ograničenjima zbog pandemije koronavirusa, dobrotom braće Ewalda i Albina Kopp stigao na odredište u Valpovu.

Praćeni jakom kišom, volonteri i zaposlenici Gradskog društva Crvenog križa Valpovo istovarili su dragocjenu pošiljku i priredili je za dalju preraspodjelu potrebitima.

Humanitarce iz Harlheima pozdravila je ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Valpovo Sanja Habuda i opet im se iznova zahvalila na velikodušnosti i humanisti članova Društva ljubitelja oldtimera koji već godinama redovito i po nekoliko puta godšnje, prikupe i šalju vrijedne pošiljke humanitarne opreme i potrepština.

 

Skip to content