Uz Svetu Katu u Dnevnom boravku

Dana 25. studenog 2021. godine u prostorijama GDCK Valpovo proslavila se Sveta Kata. Uz poštivanje svih epidemioloških mjera u Dnevnom boravku su se ponovno okupili naši korisnici. Oko petnaest korisnika je uz glazbu uživalo u druženju, kolačima, kiflicama, čaju, kavi i sokovima. Ugodna atmosfera je trajala tokom cijelog dana.
Uz projekt “Zajedno brinemo o najranjivijima – socijalne usluge za starije na području pet slavonskih županija” s koordinatoricom Svjetlanom Berečić svaki dan od ponedjeljka do petka organizirane su aktivnosti u dnevnom boravku u razdoblju od 10:00 do 13:00 sati. Jedini uvijeti za prisustovat na ovim zabavnim druženjima su da su osobe starije od 54 godine te da imaju vazeću COVID putovnicu, potvrdu od preboljenju COVID ili negativan PCR test star najviše 48 sati. Slobodno se pridužite i sudjelujte u zabavnim aktivnostima!
Gradsko društvo Crvenog križa Valpovo s Ministarstvom rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje provodi Projekt „Zajedno brinemo o najranjivijima – socijalne usluge za starije na području pet slavonskih županija“. Jedan od oblika aktivnosti u sklopu projekta je osiguranja dnevnih aktivnosti za starije osobe, kao i osobe oboljele od Alzheimera ili drugih oblika demencije, kroz dnevni boravak u prostorijama Crvenog križa Valpovo.
Svim Katarinama, Katicama i Katama… želimo sretan imendan!

Skip to content