DNEVNI BORAVAK U BOŽIĆNOM DUHU

Danas, 08.12.2021. godine u Dnevnom boravku naši korisnici su uz zabavu uljepšali našu prostoriju! Sada se u Dnevnom boravku nalazi lijepi, šareni i svjetlucavi bor.
Svaki dan naši korisnicu imaju nove aktivnosti i uvijek su spremni za dobru zabavu.
Naš Dnevni boravak je otvoren za: osobe starije od 54 godine i osobe oboljele od Alzheimera i drugih oblika demencije!
Ako poznajete neku osobu ovih karakteristika kojima bi dobrodošlo malo društva uz čaj, kavu, kekse, glazbu i razne aktivnosti pošaljite ih u Dnevni boravak svaki radni dan od 9:00 do 13:00! Veselimo se svakom novom korisniku!
Uz projekt “Zajedno brinemo o najranjivijima – socijalne usluge za starije na području pet slavonskih županija” s koordinatoricom Svjetlanom Berečić svaki dan od ponedjeljka do petka organizirane su aktivnosti u dnevnom boravku u razdoblju od 09:00 do 13:00 sati. Jedini uvijeti za prisustovat na ovim zabavnim druženjima su da su osobe starije od 54 godine te da imaju vazeću COVID putovnicu, potvrdu od preboljenju COVID ili negativan PCR test star najviše 48 sati. Slobodno se pridužite i sudjelujte u zabavnim aktivnostima!
Gradsko društvo Crvenog križa Valpovo s Ministarstvom rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje provodi Projekt „Zajedno brinemo o najranjivijima – socijalne usluge za starije na području pet slavonskih županija“.
Skip to content