Individualno savjetovanje vezano uz Alzheimerovu bolest i druge oblike demencije

U ponedjeljak, 24.01.2022. godine s početkom u 10.30 sati u prostorijama Crvenog križa Valpovo organizirano je besplatno individualno savjetovanje vezano uz Alzheimerovu bolest i druge oblike demencije.

Savjetovanje vodi Silvija Dološić Groznica, univ.spec.iur vrsna pravna stručnjakinja za ljudska prava oboljelih od Alzheimerove bolesti i palijativne skrbi. Radionica je organizirana kao “jedan na jedan” te na njoj se mogu dobiti odgovori na pitanja iz područja ljudskih prava bolesnika s Alzheimerovom demencijom ili drugim oblicima demencije, kako prepoznati Alzheimerovu demenciju, koje korake napraviti vezano uz dobivanje dijagnoze ili bilo koja druga pitanja koja imate vezano uz navedenu temu.

Ukoliko ste zainteresirani, Vašu prijavu za individualnu radionicu u trajanju od sat vremena možete poslati na e-mail: nika.siprak@crvenikrizvalpovo.hr ili nas kontaktirati na 031/283 – 667 svakim radnim danom od 07 – 15 sati.

Kako bi sudjelovali na savjetovalištu potrebno je, sukladno uputama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, imati važeću COVID putovnicu i/ili negativan test ne stariji od 48 sati.

Skip to content