VALENTINOVO U DNEVNOM BORAVKU

U ponedjeljak, 14.02.2022. godine u prostorijama Crvenog križa Valpovo održana je radioica povodom Valentinova. Sudionici ove radionice bili su korisnici Dnevnog boravka. Sudjelovalo je 17 korisnika koji su uz dobro društvo, glazbu i smijeh izradili predivne ukrase. Voditeljica Dnevnog boravka pripremila je za korisnike i ukusne domaće kolače.

Uz projekt “Zajedno brinemo o najranjivijima – socijalne usluge za starije na području pet slavonskih županija” s koordinatoricom Svjetlanom Berečić svaki dan od ponedjeljka do petka organizirane su aktivnosti u dnevnom boravku u razdoblju od 09:00 do 13:00 sati. Jedini uvijeti za prisustovat na ovim zabavnim druženjima su da su osobe starije od 54 godine te da imaju vazeću COVID putovnicu, potvrdu od preboljenju COVID ili negativan PCR test star najviše 48 sati. Slobodno se pridužite i sudjelujte u zabavnim aktivnostima!
Gradsko društvo Crvenog križa Valpovo s Ministarstvom rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje provodi Projekt „Zajedno brinemo o najranjivijima – socijalne usluge za starije na području pet slavonskih županija“.

Skip to content