WEB STRANICA JE U IZRADI

Individualno savjetovanje članova obitelji oboljele osobe od Alzheimerove bolesti i drugih demencija

Dana 21.02.2022. godine u prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Valpovo održano je individualno savjetovanje članova obitelji koji su neformalni skrbnici oboljele osobe od Alzheimerove bolesti. Na individualnom savjetovanju sudjelovalo je sveukupno četiri osobe, dok je samo savjetovanje vodila vrsna stručnjakinja u području Alzheimerove bolesti Silvija Dološić Groznica univ. spec. iur.

Savjetovanje je organizirano kao individualno, „jedan na jedan“ te su na njoj dobiveni odgovori na pitanja vezano uz stvarne situacije osoba koje su sudjelovale na njemu. Savjetovanje se baziralo na pitanima vezano uz planiranje budućnosti za osobu oboljelu od Alzheimera ali i za osobe koje će voditi brigu o oboljeloj osobi, zatim dane su preporuke vezano uz ishođenje prava vezano uz aspekte pravne skrbi te preporuke o daljnjim koracima u dobivanu službenih dijagnoza.

Iduće individualno savjetovalište zakazano je za 22.03.2022. godine (utorak) sa početkom u 10.30 sati u prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Valpovo. Svi zainteresirani mogu rezervirati svoj jednosatni termin na 031/283-667 ili putem e-maila projekti@crvenikrizvalpovo.hr.

 

 

 

 

 

Skip to content