AKTIVNOSTI POVODOM MEĐUNARODNOG DANA STARIJIH OSOBA

 Povodom Međunarodnog dana starijih osoba u sklopu projekta “Zajedno brinemo o najranjivijima – socijalne usluge za starije na području 5 slavonskih županija” korisnici usluge dnevnog boravka za starije osobe i osobe oboljele od Alzheimerove bolesti i drugih demencija GDCK Valpovo u utorak, 27.09.2022. posjetili su HNK u Osijeku i pogledali predstavu Samson i Dalila.
U subotu, 01.10.2022. u organizaciji Grada Valpova i Turističke zajednice grada Valpova održat će se Valpovačka staza zdravlja  sa raznim punktovima gdje će volonteri GDCK Valpovo mjeriti tlak  i šećer u krvi. Također, korisnici usluga dnevnog boravka u sklopu projekta “Zajedno brinemo o najranjivijima – socijalne usluge za starije na području 5 slavonskih županija” sudjelovat će u šetnji stazom.
U ponedjeljak, 03.10.2022. u 10:00 sati doc.prim.dr.sc. Svetlana Tomić, spec. neurolog, subspec. neurodegenerativnih bolesti korisnicima usluge dnevnog boravka i široj javnosti održat će edukaciju na temu Alzheimerove demencije i drugih oblika demencije.
Skip to content