WEB STRANICA JE U IZRADI

Uvodna konferencija projekta “Zaželi – DOSTOJANSTVENA II – snagom dobra za starije i nemoćne”

Dana 09. ožujka 2023. godine održana je uvodna konferencija projekta “Zaželi – DOSTOJANSTVENA II – snagom dobra za starije i nemoćne”. Ravnateljica GDCK Valpovo, Sanja Habuda, u uvodnom govoru istaknula je važnost ovog hvalevrijednog projekta koji ima direktan utjecaj na nekoliko ranjivih skupina na području lokalne zajednice.

Gradsko društvo Crvenog križa nositelj je ovog projekta vrijednog 1.236.000,00 kuna (164.045,39 eura) koji će se provoditi u partnerstvu s Hrvatskim zavodom za socijalni rad područni ured Valpovo i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje. Svrha projekta je ublažiti posljedice nezaposlenosti i doprinijeti smanjenju rizika od siromaštva 25 teže zapošljivih žena, te potaknuti socijalnu uključenost i povećati razinu kvalitete života krajnjih 150 korisnika na području Valpovštine.

Uvodnoj konferenciji prisustvovali su i uvaženi gosti – Matko Šutalo, gradonačelnik grada Valpova, Višnjica Jurlina, zamjenica ravnateljice Hrvatskog zavoda za socijalni rad, područni ured Valpovo, Ana Brajnović, zaposlenica Hrvatskog zavoda za socijalni rad, područni ured i Lidija Vidošić, voditeljica ispostave Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Valpovo.

 

Skip to content