Uskrs u Dnevnom boravku

Protekla dva tjedna u Dnevnom boravku u prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Valpovo vlada uskrsna atmosfera. Korisnici Dnevnog boravka s voditeljicom, Svjetlanom Berečić uživali su u kreativnim radionicama i pripremama za Uskrs.  

 

Svojim trudom, maštom i iskustvom uljepšali su prostoriju različitim kreativnim ukrasima, izradili poklone za svoje najbliže te napravili uskrsne, tradicionalne kolače. 

Dana, 06. travnja 2023. godine voditeljica projekta je s  korisnicima organizirala proslavu posebnog dana, Uskrsa. Svi zajedno su uživali uz pjesme, ples i ukusne kolače.  

 

Ovaj hvale dostojan projekt „Dnevni boravak za osobe starije životne dobi“ financiran je od strane Ministarstva rada, mirovinskog 

sustava, obitelji i socijalne politike. Program je usmjeren unaprjeđenju kvalitete života i zaštiti starijih osoba u lokalnoj zajednici – organiziranje dnevnih aktivnosti uz obavezno informiranje starijih osoba o mogućoj štetnosti ugovora u doživotnom i dosmrtnom uzdržavanju i osvješćivanje javnosti o nužnosti borbe protiv nasilja nad starijim osobama. GDCK Valpovo projekt provodi uz partnerstvo s Gradom Valpovo i Hrvatskim zavodom za socijalni rad, područni ured Valpovo.  

 

Pozivamo SVE osobe starije životne dobi od 65 godina i više da se pridruže ovoj malenoj, ali veseloj i plemenitoj obitelji! Ovo divno okruženje se nalazi na adresi Prilaz Crvenom križu 2, Valpovo u prostorijama GDCK Valpovo, svakim radnim danom od 9:00 do 13:00 sati.  

Skip to content