Infolovka – PRONI centra za socijalno podučavanje

U srijedu, 19. travnja 2023. godine, u prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Valpovo, PRONI Centar za socijalno podučavanje organizira i održo radionicu Infolovka.  Ova radionica je rezultat projekta “Informacija za sve” koji se provodi kroz program Erasmus+ financiran sredstvima Europske unije, na području Osječko-baranjske i Vukovarsko-srijemske županije. Projekt  ima za cilj podići razinu kvalitete života mladih na području Osječko-baranjske i Vukovarsko-srijemske županije, s naglaskom na teže dostupne mlade u manjim i ruralnim sredinama, kroz definiranje modela informiranja mladih, u strukturiranom dijalogu između mladih (koji su krajnji korisnici) i donositelja odluka s područja tih zajednica (koji su glavni pružatelji relevantnih informacija).

Na aktivnosti su sudjelovale 3 organizatorice iz PRONI cenntra te 17 mladih osoba iz udruga s područja Valpova i Belišća.

Dosadašnjim iskustvima i zajedničkim snagama došli smo do različitih ideja i inspiracija kako potaknuti mlada osobe na uključivanje u zajednicu i sve ono što nam ona pruža.

Skip to content