Podjela potrepština za korisnike

U utorak, 20. lipnja 2023. godine održana je podjela potrepština za 150 krajnja korisnika projekta Zaželi, Dostojanstvena II – snagom dobra za starije i nemoćne.

Zaposlenice projekta su tom prilikom preuzele potrebna osnovna sredstva za čišćenje stambenog prostora za svoje krajnje korisnike iz gradova Valpova i Belišća te općina Petrijevci i Bizovac, koje će im podijeliti u njihovim domovima. Naime, krajnji korisnici ovog projekta su starije i nemoćne osobe kojima je potrebna pomoć u vidu obavljanja kućanskih i drugih poslova koje nisu u mogućnosti obavljati samostalno ili nemaju nikoga bližnjega tko će im pomoći.

Uz njegu i pomoć koju im svakodnevno pružaju zaposlenice ciljane skupine, ovo je još samo jedan pokazatelj da se i na taj način vodi briga o krajnjim korisnicima koji si sami isto ne bi mogli priuštiti te je ujedno i povećana kvaliteta njihovih života.

Uz to što je svakodnevna briga za krajnje korisnike olakšana, izmamili smo im osmijeh na lice što je jedan od najvrjednijih darova koje možemo međusobno davati i primati jedni od drugih.

Skip to content